مزایا و معایب کوئیک شیفتر در ماشین ها چیست؟

مزایا و معایب کوئیک شیفتر در ماشین ها چیست؟

خرید کوئیک شیفتر 405 , خرید کوئیک شیفتر پراید , قیمت کوئیک شیفتر 405 , قیمت کوئیک شیفتر پراید

قیمت کوئیک شیفتر سمند , کوئیک شیفتر سمند ef7 , مزایای کوئیک شیفتر , معایب کوئیک شیفتر

مزایا و معایب کوئیک شیفتر در ماشین ها چیست؟

در گیربکس های دستی معمولی( Manual Transmission ) عمل تعویض دنده به صورت اچ شکل (H Pattern) انجام می پذیرد. در اتومبیل های مسابقه ای عمل تعویض دنده به صورت متوالی (Sequential Manual Transmission) برای دقت و سرعت بالاتر انجام می گیرد.

هر چه عمل تعویض دنده سریعتر انجام شود افت دور موتور و هدر رفتن نیروی موتور کمتر می گردد که نتیجه آن شتابگیری بهتر در هنگام تعویض دنده مستقیم و ترمز گیری ایمن تر در هنگام تعویض دنده معکوس می باشد. گیربکس های سکوئنشیال دستی به دلیل اینکه معمولا غیر سنکرونیزه هستند برای استفاده خیابانی مناسب نبوده و تعویض دنده آنها مهارت و تجربه زیاد را می طلبد و استفاده از آنها در ترافیک های شهری تقریبا غیر ممکن است. در اتومبیل های خیابانی به دلیل تنوع استفاده کنندگان از لحاظ سن و رفتار رانندگی، کارخانجات اتومبیل سازی یک رنج میانگین برای شیفتر تعویض دنده را در نظر می گیرند. به همین دلیل کمپانی های تیونینگ اقدام به طراحی و ساخت قطعه ای به نام کوئیک شیفتر (شورت شیفتر) برای اتومبیل های خیابانی با گیربکس دستی نموده اند تا خواسته رانندگانی که دوست دارند هر چه سریعتر و دقیقتر دنده ها را عوض کرده و از نیروی موتور اتومبیل خود بهتر استفاده نمایند را برآورده کنند.

مزایا و معایب کوئیک شیفتر در ماشین ها چیست؟

کیت های کوئیک شیفتر معمولا به صورت بولت آن ( فقط با باز و بست پیچ های مربوطه و بدون هیچگونه دستکاری عمده برای نصب) طراحی می گردند.این کیت ها بنا به نوع سیستم محرکه خودرومتفاوت هستند و بدون دست خوردن به داخل گیربکس قابل نصب می باشند. در اتومبیل های دیفرانسیل عقب، گیربکس معمولا در زیر دسته دنده قرار دارد و کیت های کوئیک شیفتر با دسته دنده جدید طوری طراحی شده اند که پس از نصب فاصله تعویض دنده را کوتاه و عمل تعویض را سریع تر قابل انجام کنند.در شکل کیت کوئیک شیفتر بی ام دبلیو اتاق E-36 نمایش داده شده است.
در اتومبیل های دیفرانسیل جلو معمولا گیربکس در پشت چرخ چپ قرار دارد و لذا نیروی دست راننده می بایست به طریقی از دسته دنده به گیربکس برای تعویض دنده برسد.این کار معمولا توسط یک سری میله به نام ماهک که با اتصالات گلوله کاسه ای (Ball Joint) به هم متصلند و یا به وسیله یک سری سیم نازک فولادی انجام می شود. معمولا کیت های کوئیک شیفتر برای این اتومبیل ها به صورت اصلاح و تغییر در ماهک بندی و یا سیم بندی این انتقال دهنده های نیروی دست انجام می شود.نمونه کیت های کوئیک شیفتر برای اتومبیل هیوندای اکسنت و مزدا و پژو ٢٠۶ قابل رویت است.

مزایا و معایب کوئیک شیفتر در ماشین ها چیست؟

با نصب این کیت ها با کوتاه کردن فاصله تعویض دنده و گرفتن حرکات و لقی های اضافی دسته دنده، سرعت تعویض دنده بسیار سریعتر و دقیقتر می شود و لذا احتمال تعویض نا صحیح دنده ها در رانندگی های سریع به نحو چشمگیری کاهش می یابد. عمل تعویض دنده ناقص درهنگام رانندگی که معمولا با ایجاد صدای نا هنجاردر گیربکس( در اصطلاح عوام آب هویج گرفتن) که ناشی از ساییده شدن و به مرور زمان خرد شدن دنده برنجی هاست از علل اصلی خرابی گیربکس های دستی می باشد، چراکه با ساییده شدن دنده برنجی ها، براده های آن در گیربکس در طول زمان کوتاهی باعث ساییده شدن تمام قطعات داخلی می گردند که با به صدا افتادن گیربکس و سپس با از کار افتادن آن همراه خواهد بود.

این کیت ها معمولا با قیمتی بسیار پایین تر از خود گیربکس به بازار عرضه می گردند و به سادگی بدون نیاز به باز شدن گیربکس قابل نصب می باشند و در واقع نه تنها کیفیت و لذت رانندگی را چندین برابر می کنند بلکه به نوعی یک محافظ دائمی برای گیربکس خودرو به حساب می آیند و در برابر هزینه پایین کارایی بسیار بالایی دارند. کوئیک شیفتر به شما کمک می‌کند تا عمل تعویض دنده را در زمانی کوتاه‌تر، با جابجایی کمتر دسته دنده (تا ۵۰%) و با دقت بیشتر انجام دهید. سریعتر عوض شدن دنده به شما کمک می‌کند که در هنگام رانندگی سریع و یا در جاده‌های پر پیچ و خم مقدار کمتری از دور موتور خود را در هنگام تعویض دنده از دست دهید و همچنین عکس‌العمل‌هایی بسیار سریعتر و دقیق‌تر در هنگام تعویض دنده، چه مستقیم و چه معکوس داشته باشید.

مزایا و معایب کوئیک شیفتر در ماشین ها چیست؟

در هنگام رانندگی زمان کمتری دست شما از فرمان جدا می‌ماند که خود کنترل بیشتر را در رانندگی‌های سریع برایتان به ارمغان می‌آورد.این قطعه علاوه بر بالا بردن لذت رانندگی، به دلیل بالا بردن دقت تعویض دنده، نه تنها به گیربکس آسیب نمی‌رساند بلکه با تعویض صحیح دنده و سریع جا افتادن دنده‌ها از تعویض اشتباه و یا نیمه جا رفتن دنده ها در جای خود در هنگام رانندگی سریع که نتیجه آن خرد شدن چرخ دنده‌هاست، جلوگیری می نماید و به نوعی به حفظ سلامت گیربکس شما کمک خواهد کرد.

مزایا و معایب کوئیک شیفتر در ماشین ها چیست؟

مزایای نصب:

۱) این کیت طوری طراحی شده است که بدون دست خوردن به داخل اتومبیل و داخل گیربکس اتومبیل شما قابل نصب باشد.
۲) جهت نصب این کیت، نیاز به تخصص بالا وجود ندارد و تقریباً هر مکانیکی می‌تواند آن را نصب کند.
۳) در زمان کمتر از ۳۰ دقیقه قابل نصب می‌باشد.
۴) در صورت نیاز، به راحتی می‌توان خودرو را به حالت استاندارد خود برگرداند.
۵) کلیه قطعات کیت تا دو سال دارای ضمانت می‌باشند.

مزایا و معایب کوئیک شیفتر در ماشین ها چیست؟

این قطعه علاوه بر بالا بردن لذت رانندگی، به دلیل بالا بردن دقت تعویض دنده، نه تنها به گیربکس آسیب نمی‌رساند بلکه با تعویض صحیح دنده و سریع جا افتادن دنده‌ها از تعویض اشتباه و یا نیمه جا رفتن دنده ها در جای خود در هنگام رانندگی سریع که نتیجه آن خرد شدن چرخ دنده‌هاست، جلوگیری می نماید و به نوعی به حفظ سلامت گیربکس شما کمک خواهد کرد.

کوئیک شیفتر ۲۰۶ , پارس و سمند و ۴۰۵

آخرین فروش این کالا به قیمت ۴۰,۰۰۰ تومان در تاریخ ۱۳۹۳/۰۹/۳۰ انجام شده است.
مزایا و معایب کوئیک شیفتر در ماشین ها چیست؟

کوئیک شیفتر:

در جعبه دنده های دستی معمولی عمل تعویض دنده به صورت حرف اچ انجام میپذیرد.در خودروهای مسابقه ای عمل تعویض دنده به صورت متوالی برای دقت و سرعت بالاتر انجام می گیرد.

هر چه عمل تعویض دنده سریع تر انجام پذیرد افت دور موتور و هدر رفتن نیروی موتور کمتر میگردد که نتیجه ی ان شتاب گیری بهتر در هنگام تعویض دنده ی مستقیم و ترمز گیری ایمن تر در هنگام تعویض دنده معکوس است.جعبه دنده های سکوئنشال دستی به دلیل اینکه معمولا غیر سنکرونیزه هستند برای استفاده ی خیابانی مناسب نبوده و تعویض دنده ی انها مهارت و تجربه ی زیادی را می طلبد و استفاده از انها در ترافیک های شهری تقریبا غیر ممکن است.

در خودروهای خیابانی به دلیل تنوع استفاده کنندگان از لحاظ سن و رفتار رانندگی کارخانجات خودروسازی یک میانگین را برای شیفتر تعویض دنده در نظر می گیرند.

به همین دلیل کمپانی های تیونینگ اقدام به طراحی و ساخت قطعه ای به نام کوئیک شیفتر (شورت شیفتر) برای خودروهای خیابانی با جعبه دنده ی دستی نموده اند تا خواسته رانندگانی که دوست دارند هرچه دقیق تر و سریع تر دنده ها را عوض کرده و از نیروی موتور خودروی خود بهتر استفاده نمایند را براورده نماید.

مزایا و معایب کوئیک شیفتر در ماشین ها چیست؟

کبت های کوئیک شیفتر معمولا به صورت بولت ان (فقط با باز و بست پیچهای مربوطه و بدون هیچ گونه دستکاری عمده برای نصب) طراحی می گردند.این کیت ها بنا به نوع سیستم محرکه ی خودرو متفاوت هستند و بدون دست زدن به داخل جعبه دنده  قابل نصب هستند.

در خودروهای دیفرانسیل عقب جعبه دنده معمولا در زیر دسته دنده قرار دارد و کیت های کوئیک شیفتر با دسته دنده جدید طوری طراحی شده اند که پس از نصب فاصله ی تعویض دنده را کوتاه و عمل تعویض را سریع تر انجام بدهد.در خودروهای دیفرانسا جلو معمولا جعبه دنده در پشت چرخ چپ قرار دارد و لذا نیروی دست راننده میبایست به طریقی از دسته دنده به جعبه دنده برسد.این کار   به هم متصلند و یا به وسیله ی یک سری سیم نازک  (ball joint) معمولا توسط یک سری میله به نام که با اتصالات گلوله کاسه ای  فولادی انجام میشود.

معکولا کیت های کوئیک شیفتر برای خودروها به صورت اصلاح و تغییر در ماهک بندی و یا سیم بندی این انتقال دهنده های نیروی دست انجام می شود با نصب این کیت ها و کوتاه کردن عمل تعویض دنده و گرفتن حرکات و لقی های اضافی دسته دنده  سرعت تعویض دنده بسیار سریع تر و دقیق تر می شود و لذا احتمال تعویض نا صحیح دنده ها در رانندگی های سریع به نحو چشم گیری کاهش میابد.

عمل تعویض دنده ناقص در هنگام رانندگی که معمولا با ایجاد صدای نا هنجار در جعبه دنده (در اصطلاح عوام اب هویج گرفتن) همراه است و ناشی از ساییده شدن و به مرور زمان خرد شدن برنجی هاست از علل اصلی خرابی در جعبه دنده های دستی به شمار می اید.چرا که با ساییده شدن دنده برنجی ها براده های ان در جعبه دنده در طول زمان کوتاهی باعث ساییده شدن تمام قطعات داخلی میگردند که با به صدا افتادن جعبه دنده و سپس از کار افتادن ان همراه است.این کیت ها معمولا با قیمتی بسیار پایین تر از خود جعبه دنده به بازار عرضه می گردد و به سادگی و بدون نیاز به باز کردن جعبه دنده قابل نصب هستند و در واقغ نه تنها کیفیت و لذت رانندگی را چندین برابر می کند بلکه به نوعی یک محافظ دائمی برای جعبه دنده ی خودرو به شمار می اید و در برابر هزینه پایین کار ایی بسیار بالایی داند.

دیگر مطالب مشابه:

آموزش تصویری نصب کوئیک شیفتر پژو ۲۰۶ ، ۴۰۵ ، زانتیا ، پژو پارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.