نقد و بررسی خودرو هیوندای H1 از دید کارشناسان + تجربه رانندگی

نقد و بررسی خودرو هیوندای H1 از دید کارشناسان + تجربه رانندگی

هیوندای H1 ، ون تولیدی  هیوندای است که در بعضی از بازارهای جهانی با نام Sterex نیز به فروش می رسد . این خودرو در سال های  1997 تا 2014 تولید شده است . موتور این خودرو 4 سیلندر 2.4 لیتری است که توان تولید 178 اسب بخار را دارد . شتاب این خودروی 2 تنی 15 ثانیه است و می تواند به حداکثر سرعت 180 کیلومتر بر ساعت برسد که البته شتاب ، معیار مهمی برای یک ون به حساب نمی آید و گشتاور اهمیت بیشتری دارد .

هیوندای H1

هیوندای H1 از امکانات زیادی بهره می برد و هر انچه که شما از یک خودروی ون انتظار داشته باشید را در اختیارتان می گذارد که می توان به مواردی مانند خروجی برق 12 ولت ، محفظه نگهداری اشیا بر روی تمام درب ها ، جا لیوانی ، سیستم صوتی ، فیلتر هوا و تهویه مطبوع اشاره کرد . رقیب این خودرو کیا کارنیوال و تویوتا هایس است .

اطلاعات فنی  هیوندای H1

– مشخصات تولید کننده :

1- کشور تولید کننده : کره جنوبی

2- نام و مدل اتومبیل : هیوندای اچ 1 2500 2007 – 2019

3- شرکت گارانتی / خدمات دهنده : آسان موتور

– مشخصات فنی بدنه :

1- کلاس بدنه : ون

2- کلاس اتومبیل : VAN

3- وزن : 2238 کیلو گرم

4- تعداد فضای سرنشینان : 7

5- ابعاد و نوع لاستیک چرخ های جلو : 215/70 R 15

6- ابعاد و نوع لاستیک چرخ های عقب : 215/70 R 15

– مشخصات فنی موتور :

1- حجم موتور  : 2497 سی سی

2- نوع موتور : بنزین سوز

3- تعداد سیلندر ها : 4

4- تعداد سوپاپ ها : 16

5- آرایش قرار گیری سیلندر ها : خطی مستقیم

6- محل قرار گیری موتور : موتور جلو

7- سیستم سوخت رسانی : انژکتوری تزریق مستقیم

8- ظرفیت باک : –

9- حداکثر توان خروجی ( دور بر دقیقه / اسب بخار ) : 168 اسب بخار در 3800 دور در دقیقه

10- حداکثر گشتاور خروجی ( دور بر دقیقه / نیوتن متر ) : 392 نیوتون متر در 2000 تا 2500 دور در دقیقه

11- توان خروجی حجمی ( اسب بخار بر لیتر ) : 67.2 لیتر براسب بخار

– مشخصات جعبه دنده :

1- نوع جعبه دنده : اتوماتیک

2- تعداد دنده ( جلو ) : 4

3- محل قرار گیری اهرم تعویض دنده : کنسول میانی

4- سیستم حرکتی خودرو ( انتقال قدرت ) : –

– سیستم ترمزها :

1- نوع سیستم ترمز : –

2- نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو : دیسکی خنک شونده با هوا

3- نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب : دیسکی

– سیستم تعلیق و فرمان :

1-  نوع سیستم تعلیق : –

2- تعلیق جلو : مک فرسون مستقل برای هر چرخ

3- تعلیق عقب : –

5- کمک فنر های جلو : –

6- کمک فنر های عقب : –

7- نوع سیستم فرمان : سیستم هیدرولیکی

– عملکرد اتومبیل :

1- حداکثر سرعت : 180 کیلومتر بر ساعت

2- شتاب 0 الی 100 ( برحسب ثانیه ) : 15 ثانیه

3- مصرف سوخت شهری : 9.1 لیتر در 100 کیلو متر

4- مصرف سوخت جاده ایی : –

5- سیکل ترکیبی مصرف سوخت : 7.1 لیتر در 100 کیلو متر

6- استاندارد آلایندگی : یورو 3

– محدوده گارانتی :

1- محدوده گارانتی : 60 ماه یا 100 هزار کیلو متر

– امکانات رفاهی و آپشن ها :

1- کیسه های هوا ( نوع و تعداد ) : مجهز به 2 کیسه هوای ایمنی که شامل : جلو ، جانبی

2- سیستم های پایداری و کمک راننده : ABS ، EBD

3- نوع غربیلک : قابلیت تنظیم در 2 جهت عمودی و افقی به صورت برقی ، دکمه های تنظیم سیستم صوتی روی فرمان

4- سیستم های تهویه مطبوع : دارای سیستم تهویه مطبوع ، دارای سیستم کنترل کیفیت هوا ، دارای سیستم تهویه مطبوع برای صندلی ها و سرنشینان عقب در اختیار راننده

5- سیستم های امنیتی و حفاظتی : سیستم کلید ضد سرقت ، دارای قفل مرکزی در اختیار راننده ، دارای ریموت کنترل رادیویی

6- سیستم صوتی و تصویری : سیستم صوتی مجهز به بلندگوی عقب ، قابلیت پخش CD به همراه اکولایزر و تیونر ، دارای پورت USB  ،    AUX  ، iPod Cable

7- سیستم صندلی های جلو : دارای سیستم هوشمند پشت سری ها برای جلوگیری از صدمات تصادف

8- سیستم صندلی های عقب : دارای پشت سری فعال و هوشمند ، دارای سیستم گرمکن ، سیستم تنظیم دستی ، صندلی های ردیف 2 دارای تنظیم ریلی ، صندلی های ردیف سوم دارای تنظیم دستی

9- سیستم آیینه ها : آینه الکترو کرومیک جهت سهولت دید راننده در شب ، آینه های خارجی با حالت الکترو کرومیک و تنظیم برقی

10- سیستم شیشه ها : تنظیم برقی پنجره های جلو ، شیشه های سولار ، پنجره های عقب به صورت ریلی و کشویی

11- سیستم فرمان و هدایت پذیری : سیستم هیدرولیکی

12- سنسور : –

13- چراغ پشت : چراغ های LED طیفی به همراه مه شکن

14- چراغ جلو : دارای سیستم تنظیم ارتفاع نور دستی ، دارای مه شکن

بررسی ون هیوندای H1 محصولی سروش دیزل

بی شک ، خودروهایی که در کلاس ون‌ ها ( محصولات تجاری سبک ) قرار دارند ، یکی از مهم ترین ارکان حمل نقل در سر تا سر این کره خاکی هستند . ون ها در چندین سایز مختلف عرضه شده که شامل نمونه‌ های کوچک شهری ، متوسط شهری و بزرگ مابین شهری ( در واقع مینی بوس ‌های مدرن ) می ‌شوند . ون ‌ها به طور کلی در سه رده اقتصادی و باری ، مسافری بری و تجملی ، مورد استفاده قرار می‌ گیرند .

در رابطه با تاریخچه ون H1 می‌ بایست بدین صورت گفت که این مدل نخستین بار در سال 2014 میلادی در نمایشگاه خودرو هانوفر در معرض دید علاقمندان و کارشناسان قرار گرفت و از آن سال تاکنون ، شرکت کره ‌ای هیوندای با ایجاد یک سیاست فروش برای این خودرو در سر تا سر جهان ، قصد دارد نام خود را در حوزه خودرو های تجاری بیشتر مطرح نماید .
همچنین ، این خودرو به تازگی توسط شرکت سروش دیزل که نماینده انحصاری محصولات تجاری سبک هیوندای در ایران است ، وارد بازار خودرویی ایران شده و پیش فروش آن آغاز شده است . ( طبق اعلام این شرکت ، خریداران با تکمیل وجه خود می ‌توانند پس از 90 روز کاری این مدل را در اختیار گیرند . )طراحی ظاهری

حال نوبت به بررسی نمای ظاهری هیوندای H1 می ‌رسد ، این مدل در نمای ابتدایی خود از همان امضای طراحی هیوندای در این سال‌ ها که به صورت جلو پنجره ‌ای بزرگ و چرغ‌ هایی کشیده است ، بهره می ‌برد که از دیگر بخش‌ های جالب در این قسمت می‌ توان به نوار LED درون چراغ ‌ها و مه شکن‌ های قرار گرفته بر روی سپر این خودرو اشاره کرد .
در رابطه با نمای جانبی این مدل ، به مانند خودرو های سواری نمی ‌توان توضیحات زیادی را عنوان نمود . زیرا به طور کلی ون‌ ها برای استفاده ‌های تجاری ساخته شده و طراحی تمامی نما های موجود در آن ‌ها جزء اولویت ‌های شرکت تولید کننده محسوب نمی ‌شود . همچین ، نمای انتهایی این خودرو نیز دارای موارد آنچنان خاصی نبوده و تنها چراغ ‌های عمودی و بزرگ به همراه چراغ ترمز که بر روی انتهای سقف هیوندای H1 قرار گرفته است ، از جمله نکات بارز در این بخش است .

طراحی داخلی

پس از بررسی نمای بیرونی این مدل ، بهتر است نگاهی به داخل ون هیوندای H1 بی ‌اندازیم که در این قسمت می ‌توان گفت که جنس متریال استفاده شده است . در ساخت کابین این خودرو با توجه به هدف ساختاری این‌ گونه محصولات ، خوب و رضایت بخش بوده و طراحی داشبورد این مدل با توجه به قرار گیری مانیتور در مرکز و دیگر ادوات در قسمت پایینی ماینتور ، قابل قبول ارزیابی می ‌شود . ( لازم به ذکر است که هیوندای H1 در چهار مدل باری ، ون ، مسافر بر و آمبولانس عرضه می ‌شود که در نمونه مسافر بر ، این خودرو دارای 13 یا 16 صندلی است . )

مشخصات فنی و عملکرد

پیرامون مشخصات فنی هیوندای H1 می‌ توان گفت که این خودرو دارای یک پیشرانه چهار سیلندر 16 سوپاپ توربو دیزل با حجمی برابر با 2.5 لیتر بوده که این موتور قادر به تولید قدرتی برابر با 167 اسب بخار و گشتاوری برابر با 422 نیوتن متر است که این نیرو تولیدی توسط یک گیربکس 7 دنده به چرخ ‌های عقب منتقل می‌ شود . در واقع هیوندای H1 یک خودرو محرک عقب یا همان RWD است .

هیوندای H1 برای رسیدن از صفر مطلق به سرعت صد کیلو متر در ساعت در وضعیت بدون سرنشین یا بار ، به زمانی در حدود 13.6 الی 14.2 احتیاج دارد و حداکثر سرعت آن در حدود 155 کیلومتر در ساعت اعلام شده است . همچنین ، میزان مصرف سوخت این مدل در هر صد کیلو متر مسیر شهری و اتوبان ، به صورت مجموع برابر با 8.5 الی 9.1 لیتر بنزین ( عدد اعلامی ، میانگین مصرف این خودرو در هر چهار نمونه بوده است ) بوده و استاندارد آلایندگی آن یورو 5 است . ( گنجایش باک هیوندای H1 برابر با 75 لیتر است . )

طول این مدل برابر با 6192 سانتی متر، عرض آن برابر با 2038 سانتی متر و ارتفاع آن برابر با 2673 سانتی متر بوده که حداکثر بار مجاز بر روی محور جلو هیوندای H1 برابر با 1850 کیلو گرم و حداکثر بار مجاز بر روی محور عقب آن برابر با 2430 کیلو گرم اعلام شده است .

امکانات رفاهی و ایمنی

هیوندای H1 دارای مواردی همچون سیستم جلوگیری از قفل کردن خودرو در سطوح لغزنده ، سیستم فرمان پذیری الکترونیکی ، سیستم کنترل خودرو در پیچ ‌های تند ، سیستم کنترل خودرو در سراشیبی و ممانعت از لغزش به عقب ، ترمز های ABS  و EBD ، تاخوگراف دیجیتال ، پله کمکی برقی ، فرمان مولتی فانکشن ، آینه ‌های جانبی مجهز به گرم‌ کن و راهنما دار ، کیسه هوای ایمنی راننده و سرنشین جلو ، صندلی راننده مکانیکی قابل تنظیم ، هواکش سقفی ، سیستم صوتی مجهز به AUX  و  USB، محفظه نگهدارنده و کنسول وسط ، جا نقشه ‌ای و نگهدارنده بطری ، چراغ هشدار دهنده تعویض لنت ، داشبورد مجهز به سیستم خنک کننده ، چراغ‌ های جلو LED، کپسول آتش نشانی ، شیشه بالابر برقی ، بخاری دوم ، زاپاس ، بلوتوث ، مانیتور است .

قیمت در بازار

شرکت سروش دیزل ( نماینده محصولات تجاری سبک هیوندای در ایران ) ارزش قیمتی این محصول را در حاضر برابر با 238 میلیون تومان اعلام کرده است که مشتریان برای خرید این خودرو می ‌بایست با توجه به درخواست شرکت ، اقدام به تکمیل وجه خود کرده و به مدت 90 روز کاری در انتظار تحویل این خودرو بمانند .
با توجه به عدم وجود رقیب سرسختی برای ون هیوندای H1 با توجه به قیمت اعلامی ، انتظار می ‌رود این مدل بتواند نیاز خریداران خود را به با توجه به کیفیت ساخت خوب در کنار امکانات رفاهی قابل قبول ، به نحوه احسن براورده ساخته و با وجود خودروهای فرسوده و قدیمی در این رده از محصولات تجاری ، ون هیوندای H1 می ‌تواند گزینه ‌ای مناسب برای حل مشکل تعویض خودروهای فرسوده در این بخش قلمداد شود .

هیوندای H1

سیستم تعلیق و فرمان ماشین هیوندا H1چگونه عمل می کند  ؟

1- نوع سیستم تعلیق : سیستم تعلیق پیشرفته مستقل

2- تعلیق جلو : جناغی دوبل

3- تعلیق عقب : اتصال چند گانه

4- کمک فنر های جلو : کمک فنر های هیدروپنوماتیکی

5- کمک فنر های عقب : کمک فنر های هیدروپنوماتیکی

6- نوع سیستم فرمان : قدرت کمکی الکتریکی و حساس به سرعت

ایمنی این خودرو چگونه است ؟

1- سیستم های ترمز و پایداری : این ماشین دارای چرخ های جلوی دیسکی خنک شونده و همچنین دارای چرخ های عقب کاسه ای می باشد . که بهترین ویژگی این ماشین می باشد .

2- کیسه هوا : این ماشین دارای 2 کیسه هوای خوب می باشد که در هنگام حوادث بسیار خوب عمل می کند .

3- سیستم ایمنی : این ماشین مجهز به سیستم ایموبیلایزر می باشد که بهرین سیستم ایمنی می باشد.

بیشتر بخوانید:

مشخصات فنی خودرو نیسان مورانو مدل 2012 + مزایا و معایب آن

منبع: همراه مکانیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.