قیمت خودرو سانگ یانگ اکتیون در ایران + مزایا و معایب آن

 قیمت خودرو سانگ یانگ اکتیون در ایران + مزایا و معایب آن

سانگ یانگ اکتیون یک شاسی بلند کامپکت کره ‌ای است که در سال 2008 معرفی شد و از سال 2010 به بازار کشورمان راه پیدا کرد . اکتیون به دلیل ظاهر نه چندان جذابی که داشت ، فروش بالایی را تجربه نکرد و به همین دلیل ، سانگ یانگ تصمیم به ارائه یک به روز رسانی برای آن گرفت .

سانگ یانگ اکتیون

اکتیون از نظر فنی عملکرد خوبی دارد اما طراحی آن به شکلی است که به سختی می ‌توان با آن ارتباط برقرار کرد . واردات آن هم در طی چند سال حضور به هیچ وجه چشمگیر نبود و رامک خودرو موفقیت چندانی با آن کسب نکرد .

سانگ یانگ اکتیون در حال حاضر با قیمت 110 تا 170 میلیون تومان در بازار به فروش می ‌رسد .

نکات مثبت سانگ یانگ اکتیون :

1- عملکرد مناسب گشتاور

2- توانایی آفرود بالا

3- امکانات مناسب

4- خدمات مناسب شرکت وارد کننده

نکات منفی سانگ یانگ اکتیون :

1- ظاهر بد ترکیب

2- مصرف سوخت بالا

نقد کارشناسی سانگ یانگ اکتیون :

سانگ یانگ اکتیون یک شاسی بلند کوچک است که از سال 2008 تاکنون بر روی خط تولید قرار دارد . البته این خودرو کره ‌ای یک بار فیس لیفت شد و در مدل جدید وارد بازار شد .

اکتیون در سال 2010 راه به بازار ایران پیدا کرد و عرضه این مدل تا سال 2013 ادامه یافت . سانگ یانگ اکتیون به هیچ وجه خودرو موفقی در کشورمان نبود و نتوانست خود را به عنوان جایگزینی برای موسو معرفی کند . حتی اکتیون در دنیا هم خودرو موفقی نبود و علت این موضوع را باید بیشتر در چهره عجیب آن جست و جو کرد .

سانگ یانگ بیشتر موفقیت ‌های خود در طول تاریخ را مدیون موسو و تیوولی است که بیشترین فروش را در میان تمامی محصولات تجربه کرده ‌اند . در نمای جلو اکتیون چراغ‌ ها و جلو پنجره‌ ای را می ‌بینیم که به هیچ وجه هماهنگی با بدنه ندارد . البته این عملکرد بد طراحان در نمای عقب هم دیده می ‌شود و با شکل نامتقارنی رو به ‌رو هستیم .

در داخل کابین اوضاع کمی بهتر است و با دیدن آن کمتر آزار می‌ بینید . طراحی داخلی به سادگی صورت گرفته است و موضوع قابل توجهی در کابین وجود ندارد . البته کیفیت سواری اکتیون خوب است و البته در مسیر های آفرودی هم عملکرد خوبی از خود نشان می ‌دهد .

موتور به کار رفته در سانگ یانگ اکتیون 2.3 لیتری و 4 سیلندر است و می‌ تواند 148 اسب بخار قدرت و 214 نیوتن متر گشتاور تولید کند . این قدرت به وسیله جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک به هر چهار چرخ انتقال پیدا می ‌کند و به همین دلیل اکتیون عملکرد خوبی در مسیر های آفرودی دارد . البته با توجه به وزن بالای اکتیون ، این قدرت چندان کافی به نظر نمی ‌رسد و نمی‌ توان انتظار داشت خودرو سریعی باشد .

سانگ یانگ اکتیون 2010 تا 2013 در حال حاضر با قیمت 110 تا 170 میلیون تومان در بازار به فروش می ‌رسد . از آنجا که اکتیون بازار خرید و فروش خوبی ندارد و مشکلات دیگری هم در آن دیده می ‌شود ، بهتر است به خرید آن فکر نکنید . مدل‌ های قدیمی کیا اسپورتیج و هیوندای توسان گزینه‌ های بهتری در مقایسه با اکتیون محسوب می‌ شوند .

طراحی ظاهری سانگ یانگ اکتیون :

سانگ یانگ نیو اکتیون در قالب مدل‌ های 2014 و 2015 به بازار ایران برگشت تا چهره‌ ای به مراتب زیباتر و نسبتا اسپرت را به مشتریان ارائه داده است و خاطره آن نمای زشت مدل پیشین را تا حدود زیادی از اذهان پاک کنند ‌. مهم ترین تغییر ظاهری سانگ یانگ اکتیون 2014 به نمای روبه روی این خودرو باز می‌ گردد که شاهد تغییر کلی این بخش نسبت به گذشته هستیم .

‌چراغ ‌های کاملا زشت و نا فرم مدل پیشین جای خود را به چراغ ‌هایی با طراحی اسپرت ، ساده و جذاب داده‌ اند که دو طرف یک جلو پنجره شش ضلعی با پس زمینه مشبک را به تسخیر خود درآورده و چهره‌ ای مصمم برای اکتیون جدید رقم زده‌ اند . طراحی سپر نیز بسیار مدرن‌ تر و جذاب ‌تر از گذشته صورت پذیرفته و نمایی هماهنگ با سایر المان‌ ها پدید آورده است .

درب کاپوت برجسته و خطوط حجمی روی آن نیز موجب عضلانی ‌تر جلوه کردن چهره سانگ یانگ نیو اکتیون شده و زیبایی بصری این محصول را ارتقا بخشیده است . در نمای بغل شاهد تغییر اساسی نسبت به گذشته نیستیم و همان حالت کمانی شکل سقف و فریم پنجره‌ ها در اینجا نیز قابل رویت است . یکی از نکات انتقاد برانگیز در نمای کناری ، سبک طراحی ستون سی و زاویه قائم درب صندوق است که شمایلی نسبتا ناخوشایند را برای این شاسی ‌بلند کوپه پدید آورده است .

به نظر می ‌رسد اگر تغییراتی در ناحیه ستون سی و درب صندوق صورت می‌ گرفت که این بخش نیز شمایلی همچون محصولات پر فروشی نظیر بی ام و ایکس 4 یا ایکس 6 پیدا می ‌کرد ، آن گاه با یک کراس اوور کوپه فوق ‌العاده جذاب‌ تر مواجه می‌ بودیم .  در نمای عقب نیز شاهد استفاده از سپر جدید با طراحی مدرن‌ تر هستیم که ظاهر جذاب ‌تری به بخش پشت این خودرو بخشیده است ؛ با این حال به طور کل نمای عقب سانگ یانگ اکتیون جدید در قیاس با گذشته تحولات چشم گیری را تجربه نکرده و هنوز هم آن فرم نه چندان جالب را حفظ کرده است .

در مجموع باید عنوان داشت که طراحی ظاهری سانگ یانگ اکتیون جدید در قیاس با گذشته بسیار قابل قبول ‌تر و جذاب ‌تر شده است ؛ البته فرم کلی بدنه اکتیون به عنوان یک کراس اوور کوپه همچنان موردپسند مشتریان به ویژه افرادی که این محصول را با تولیدات روز دنیا نظیر بی ام و ایکس 4 یا ایکس 6 مقایسه می ‌کنند ، واقع نشده است .

طراحی داخلی سانگ یانگ اکتیون :

طراحی کابین سانگ یانگ نیو اکتیون در قیاس با گذشته تقریبا همان فرم کلی را حفظ کرده اما برخی جزئیات آن همچون پنل کیلومتر شمار دست خوش تغییر شده و جلوه جذاب‌تری را به نمایش گذاشته است . سبک طراحی داشبورد در قیاس با محصولات امروزی کمی قدیمی به نظر می ‌رسد اما با این حال نظم و آرامش خاصی در طراحی آن موجود بوده که حضور در کابین اکتیون جدید را به تجربه ‌ای نسبتا لذت‌ بخش تبدیل می‌ کند .

استفاده از کلید های دایره ‌ای شکل در انواع و اقسام مختلف نیز یکی دیگر از شاخصه ‌های نمای ظاهر داشبورد سانگ یانگ اکتیون به شمار می‌ رود . کیفیت متریال به خدمت گرفته شده در ساخت کابین در نوع خود قابل قبول بوده و می ‌تواند رضایت نسبی مشتریان را در پی داشته باشد . همچنین فضای کابین سانگ یانگ اکتیون جهت حضور پنج سرنشین بزرگسال فضایی کاملا قابل قبول را ارائه داده و محدودیت چندانی را متوجه ایشان نخواهد ساخت .‌ فرم صندلی ‌ها نیز از ارگونومی مناسبی برخوردار بوده و بدن سرنشینان را تا حد امکان به خوبی در برمی ‌گیرد . فضای صندوق عقب سانگ یانگ اکتیون نیز گنجایش قابل قبولی را در اختیار اسباب و وسایل کاربران قرار خواهد داد .

در مجموع باید عنوان داشت که طراحی داخلی سانگ یانگ اکتیون بر خلاف نمای بیرون آن که از یک سری ناهماهنگی ‌ها رنج می ‌برد ، نسبتا قابل قبول بوده و می ‌تواند موجب خرسندی عمده سرنشینان این کراس ‌اور کوپه شود .

آپشن‌ ها و امکانات سانگ یانگ اکتیون :

سانگ یانگ نیو اکتیون با دو مدل کامفورت ( نسخه پایه ) و لاکچری ( نسخه فول آپشن ) به می باشد که مهم ترین تجهیزات نمونه فول آپشن شامل موارد زیر می باشد :

کروز کنترل ، کنترل سرعت در سرازیری ، کنترل پایداری ، سامانه ضد واژگونی ، سنسور پارک عقب ، حسگر باران ، ترمز ضد قفل  ABS ،  توزیع نیروی ترمز EBD، اتولایت ، چراغ‌ های مه شکن جلو و عقب ، فرمان هیدرولیک دو حالته با دکمه ‌های کنترل به علاوه دکمه تعویض دنده روی فرمان ، سیستم صوتی با 6 اسپیکر ، نمایشگر 7 اینچی ، سامانه نویگیشن دوربین عقب ، بلوتوث 4 عدد کیسه هوای راننده و سرنشین جلو و پرده‌ ای ، کمربند ایمنی پیش کشنده ، سیستم تهویه اتوماتیک با کنترل رطوبت ، صندلی راننده 8 حالته برقی ، صندلی سرنشین 4 حالت دستی ، صندلی عقب تاشونده ، گرمکن صندلی جلو ، روکش صندلی چرمی ، ایزوفیکس صندلی ، پورت برق 12 ولت ،  آینه وسط الکتروکرومیک ، آینه ‌های جانبی تاشونده برقی با گرمکن ، سانروف ، شیشه بالابر آنتی‌ترپ راننده .

مشخصات فنی سانگ یانگ اکتیون :

سانگ یانگ اکتیون زیر درب کاپوت خود در قسمت جلو یک پیشرانه 2 لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی پنهان کرده که حداکثر قدرت آن معادل 150 اسب بخار خواهد بود . همچنین نهایت گشتاور حاصل از این پیشرانه به رقم 214 نیوتن متر می ‌رسد که توسط یک جعبه دنده 6 سرعته اتوماتیک و دو عدد دیفرانسیل پارت تایم سه حالته به سوی تمامی چرخ ‌ها ارسال می ‌شود . شتاب این کراس اوور 1936 کیلو گرمی چیزی در حدود 15 ثانیه بوده و بیشینه سرعت آن 170 کیلومتر بر ساعت خواهد بود . همچنین میزان مصرف سوخت این خودرو به طور میانگین 11.3 لیتر در هر 100 کیلومتر عنوان شده است . ناگفته نماند که قابلیت آفرود مناسب ، توانایی فنی قابل قبول ، رانندگی نرم و سواری راحت از جمله ویژگی‌ های عملکردی سانگ یانگ اکتیون خواهد بود .

مشخصات فنی سانگ یانگ اکتیون

– مشخصات بدنه :

1- نوع بدنه : SUV

2- ابعاد بدنه : 4465 در 1880 در 1735 میلی ‌متر

3- فاصله بین دو محور : 2741 میلی متر

4- تعداد سرنشین : 5

5- وزن : 1887 کیلو گرم

– قوای محرکه :

1- نوع پیشرانه : خطی

2- حجم پیشرانه : 2300 سی سی

3- تعداد سیلندر : 4

4- تعداد سوپاپ : 16

5- توربو شارژ : –

6- سوپر شارژ : –

7- حداکثر توان : 148 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه

8- حداکثر گشتاور : 214 نیوتن متر در 4600 دور در دقیق

9- حداکثر سرعت : 170 کیلو متر بر ساعت

– مصرف سوخت :

1- میزان مصرف سوخت شهری : 11.2 لیتر در 100 کیلو متر

2- میزان مصرف سوخت در بزرگراه ها : 7.8 لیتر در 100 کیلو متر

3- میزان مصرف سوخت ترکیبی : 9.6 لیتر در 100 کیلو متر

4- حجم باک : 75 لیتر

5- سیستم استارت – استاپ : –

– سیستم انتقال قدرت :

1- نوع جعبه ‌دنده : خودکار

2- تعداد دنده : 6

3- دیفرانسیل لغزش محدود : –

4- محور محرک : 4 چرخ

– شاسی :

1- سیستم فرمان : هیدرولیک

2- ستون فرمان تلسکوپی : –

3- سیستم ترمز جلو : دیسکی

4- سیستم ترمز عقب : دیسکی

5- سیستم بازیابی انرژی ترمز : –

– قابلیت ‌های ایمنی و کنترلی خودرو :

1- سیستم ترمز ضد قفل ABS

2- سیستم تقسیم نیروی ترمز EBD

3- سیستم کنترل پایداری خودروی ESP

4- سیستم کنترل ترکشن

5- سیستم ترمز اضطراری خودکار

6- سیستم ترمز اضطراری خودکار

7- سیستم حفظ خودرو بین خطوط

8- سیستم کمکی حرکت در سربالایی HAS

9- کروز کنترل

10- کروز کنترل تطبیق‌ پذیر

11- تشخیص نقاط کور

12- سیستم کمکی پارک خودکار

13- ایموبلایزر

14- ورود و خروج بدون کلید

15- فشار باد تایر ها

16- تایرهای پنچر رو

17- کیسه هوای راننده

18- کیسه‌ هوای سرنشین

19- کیسه‌ هوای کناری

20- کیسه هوای پرده ‌ای

21- پیش ‌کشنده‌ کمربند ایمنی

– امکانات بدنه :

1- چراغ روشنایی در روز

2- فعال شدن خودکار چراغ ‌ها

3- تنظیم خودکار چراغ جلو

4- سنسور پارک جلو

5- سنسور پارک عقب

6- دارای رینگ 18 اینچ جلو

7- دارای رینگ 18 اینچ عقب

– امکانات داخلی :

1- استارت بدون کلید

2- نمایشگر سربالا

3- سنسور باران

4- ترمز دستی برقی

5- کامپیوتر سفری

6- قطب ‌نما

7- دماسنج

8- آینه الکتروکروماتیک

9- گرم ‌کن آینه

10- دوربین دنده عقب

11- سانروف

12- قفل صندلی کودک

– امکانات رفاهی :

1- گرم‌ کن صندلی جلو

2- سرد کن صندلی جلو

3- گرم‌ کن صندلی عقب

4- ماساژور صندلی

5- سیستم تهویه ‌ی خودکار

6- گرم ‌کن فرمان

7- صندلی چرم

8- یخچال

9- استراحت گاه مرکزی دست

10- شارژر بی ‌سیم

سانگ یانگ اکتیون

بیشتر بخوانید:

5 دلیل برای خرید پژو 301 + معایب و مزایا و مشخصات فنی آن

منبع: همراه مکانیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.